Tarieven

Voor 2024 ben ik door alle Nederlandse zorgverzekeraars gecontracteerd.

Bij een gecontracteerde zorgverzekeraar hoef je -naast de verzekeringspremies- alleen het jaarlijkse eigen risico te betalen. (en bij het afzeggen van een afspraak korter dan 24u. van te voren kost het u 50,-). Voor ongecontracteerde zorg maak ik gebruik van de NZA-tarieven. Je vindt de meest recente versie hiervan op de site nza.nl, zoek dan op tariefbeschikking Geestelijke Gezondheidszorg. Neem bij vragen contact op met je zorgverzekeraar.

Je kunt bij je zorgverzekeraar navragen wat je eigen risico is. Dit eigen risico begint elk jaar in januari opnieuw.

Bent je niet in Nederland verzekerd?
Dan gelden de tarieven aan die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl, https://zorgprestatiemodel.nza.nl). Je moet deze rekening aan mij voldoen. Je kunt je rekeningen naar je zorgverzekering sturen; afhankelijk van uw verzekering krijg je een deel terug.

Hoe werkt het zorgprestatiemodel
Voor elke 'prestatie' komt er een factuurbedrag; zo werkt het zorgprestatiemodel. Dus niet alleen voor behandelsessies, maar ook voor e-mails of telefoontjes met jou of een naaste, reistijd of overleg met collega's van mijn team.

Wil je een afspraak afzeggen?
Als je meer dan 24 uur van tevoren afzegt, dan hoef je geen annuleringskosten te betalen. Ik moet je annulering eerst hebben bevestigd. Kun je niet komen omdat je ziek bent, of door overmacht? Dan betaal je ook annuleringskosten. Het tarief voor afzeggen binnen 24 uur of no-show (wegblijven zonder bericht) is € 50.